Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Guardones

PREMI MILLOR CALÇADA

El Premi Millor Calçada d'Espanya és un nomenament honorífic que es planteja amb l'objectiu de posar en valor el calçat espanyol, destacant a dones de reconegut prestigi social i amb important presència mediàtica, que per mèrits actuen com a ambaixadores de la sabata durant un any complet, comprometent-se a contribuir en la difusió de l'extraordinària qualitat i del disseny de les signatures i fabricadores, així com del bon fer dels artesans sabaters.

La dona Millor Calçada d'Espanya és distingida amb aquest esment durant la gala anual que se celebra en el Museu del Calçat d'Elda davant els ulls de personalitats, empresaris del sector i mitjans de comunicació. Durant aquesta, rep el trofeu i l'agulla amb el símbol de la Sabata Alada que representa l'esperit del guardó i que significa la responsabilitat que se li atorga a l'hora de "fer volar" a la indústria, alçant-la amb cura obviant qualsevol frontera. Per a aquesta fi, la premiada rep les joies més valuoses: els parells de sabates que les empreses col·laboradores creguen pensant específicament en les característiques de qui els calçarà. Aquests li són entregats durant una cerimònia el mateix dia de la gala. 

Millor Calçada 2018

Patrocinadors

AEC-FUTURMODA
BMW
FUTURMODA
BRENDA ZARO
CARMEN TESSA
CURTIDOS LAJARA
GRUPO CUIRTEC
INDACA
JONI
OBRADOR ADHESIVOS
PEDRO GARCIA
TEXTIL IN
UNISA
XSENI GREYE
ONA CARBONELL PREMI MILLOR CALÇADA 2018

ONA CARBONELL PREMI MILLOR CALÇADA 2018

Ona Carbonell Ballestero (Barcelona, 5 de juny de 1990) és considerada, hui dia, la millor nadadora de la història. La seua vida en xifres es resumeix en 23 medalles mundials, 10 hores diàries d'entrenament i 19 anys sota pressió. La seua participació el mes de juliol passat en el mundial de Gwangju (Corea del Sud) l'ha convertida en llegenda; i és que, només dos atletes es troben per davant d'ella en el que a consecució de fites esportives es refereix: Michael Phelps, amb 33 medalles, i Ryan Lochte, amb 27.

Els seus assoliments professionals i la seua passió per la moda fan de l'esportista la millor candidata a Millor Calçada d'Espanya 2018 (edició 2019) en un moment social en el qual les dones reclama amb major força que mai el lloc que els correspon. *Ona constitueix la viva imatge de l'èxit, de la consecució de metes; és exemple de superació laboral i personal, i demostra amb el seu treball i tenacitat que el triomf no entén de gèneres en cap àmbit.

Perfeccionista per definició, afirma que “la perfecció és una utopia a la qual un només s'acosta gràcies al treball, la constància i la sana ambició de donar el màxim d'un mateix. Aquest és el meu objectiu, créixer com a esportista i com a persona, i poder acostar-me a ell gràcies al treball en equip, la disciplina i l'esforç”.
Entre els seus entreteniments es troba la moda i és habitual trobar-la en reportatges de revistes especialitzades, catifes roges, campanyes publicitàries i en els *photocalls dels esdeveniments socials més destacats apostant especialment pels dissenys de creadors espanyols. Acaba de finalitzar la carrera de disseny i fa tan sols tres mesos va llançar al mercat la seua col·lecció de *bikinis 'Be *You' *by *Taymory. Alguns dels vestits de bany lluïts en competicions han sigut creats per ella.