Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Política de privacitat

ADAPTACIÓ A la LLEI 34/2002 DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC (*LSSICE).

 

AVÍS LEGAL:

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (*LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

 

MUSEU DEL CALÇAT

Raó social: *FUNDACION CULTURAL PRIVADA MUSEU DEL CALÇAT

NIF: G03753209

Adreça: AVINGUDA *CHAPI, 32 - 03600 - ELDA - ALACANT

Email: info@museocalzado.com

REGISTRE FUNDACIONS DE LA COMUNITAT VALENCIANA AMB NÚMERO 52(A)

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

La finalitat d'aquesta pàgina web consisteix a informar sobre els nostres serveis de formació presencial.

 

El present avís legal (d'ara en avant, l'"Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.museocalzado.com

 

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre MUSEU DEL CALÇAT i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb MUSEU DEL CALÇAT o qualsevol de les seues delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MUSEU DEL CALÇAT i, per tant, queda prohibida la seua reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es puga realitzar amb els continguts de les seues pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de MUSEU DEL CALÇAT

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MUSEU DEL CALÇAT  es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seues pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

 

MUSEU DEL CALÇAT no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es puga accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MUSEU DEL CALÇAT. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de MUSEU DEL CALÇAT té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.