Museu del Calçat Jose María Amat Amer

 

 

 

 

 

El Museu del Calçat José María *Amat Amer d'Elda és un espai cultural i didàctic en el qual descobrir la influència del sector calçat en la història industrial de la comarca del Mig Vinalopó, així com contemplar les diferents col·leccions de sabates i maquinària d'empreses que van donar prestigi al sector sabater.

El museu compta amb la major col·lecció de sabates, maquinària, *infografia, biblioteca i història de tots els aspectes relacionats amb el món del calçat.

Museu del Calçat José María *Amat Amer disposa d'un sistema de gestió que assegura el compliment dels requisits de la norma UNEIX 302002:2018. Les directrius en les quals es fonamenten la seua missió, visió i valors són:

Preservar les arts de l'ofici, així com la cultura i història del calçat.
Satisfer les necessitats i expectatives dels visitants del museu, així com de la resta de parts interessades, tenint en compte les seues opinions per a aplicar-les com a mesures de millora.
Mantindre el compromís amb la qualitat, mitjançant la implantació efectiva d'un sistema de millora contínua.
Subscriure el compromís amb les millores en matèries d'accessibilitat, dotant de recursos en totes les sales expositives.


Sent la gestió de la qualitat responsabilitat de tots els membres de l'organització, la Direcció es compromet i assegura que aquesta política siga entesa i acceptada per tot el personal que integra el Museu del Calçat José María *Amat Amer d'Elda.

 

Signat Direcció Museu
Elda, a 10 de setembre de 2020