Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Sala núm. 2

Biblioteca

Inspira't amb la nostra col·lecció de llibres i revistes de Moda

Descripció de la sala

La Sala núm. 2 denominada Biblioteca, conserva tot tipus de llibres i revistes relacionades amb el Calçat de diferents *paises del món; aquest recinte està preparat perquè els investigadors puguen tindre accés a tota la informació relacionada amb indústries del passat i altres documents d'un alt valor històric. Així mateix, és visitada per multitud de dissenyadors que busquen inspiració en revistes de Disseny dels anys 70 i 80 com Ars *Sutoria, *Vogue, *Modalia, *Modda *Pelle, *Footwear, *Progetti, *Calzature *italiane, etc

En aquesta sala podràs trobar una gran col·lecció de pantògrafs de diferents tipus i formes per a realitzar l'escalat o numeració  de cada sèrie de patrons.

També es conserven els diplomes i medalles concedits a persones o entitats relacionades amb el sector sabater i que han sigut objecte de distincions pel seu treball en el calçat o la indústria auxiliar, com les medalles d'or i plata obtingudes en 1902 per Rafael Romero en Mostres Internacionals.

Podem contemplar  els testimoniatges gràfics del que van ser les primeres fires del calçat (documentacions, butlletins i tot tipus de marxandatge, que es conserven també en els prestatges de les vitrines d'aquesta sala).

Galeria Joies

SALA BIBLIOTECA

Història viva del Calçat fet per a tí