Museu del Calçat Jose María Amat Amer

FASHION MANAGEMENT, Gestió de l'Empresa de Moda. PROGRAMA PRESENCIAL

  • 16 de de 2020
  • 16 de de 2020
  • 15 PLACES
  • 170 HORES LECTIVES
  • Responsables de grup de productes, de qualitat, responsables de Màrqueting.

Perfils de diversos tipus, tots ells complementaris; responsables de grup de productes, responsables de producte, responsables de qualitat, assistents del Departament de Màrqueting, responsables de venda que vulguen desenvolupar-se en l'àrea de Màrqueting, tècnics i professionals de Màrqueting.

Adaptar el perfil professional del *Product *Merchandiser a través de l'evolució dels coneixements, eines i competències als nous requeriments del mercat.
Aprendre a posar en pràctica les metodologies per a la definició i disseny del producte, així com, definir estratègia, desenvolupament, llançament, comercialització i innovació del producte.

Tots els programes formatius impartits per *FLIP *FLOP *COLLEGE en col·laboració amb el Museu del Calçat, i *Aquora *Business *Education, es realitzen per professionals en actiu dins de les seues disciplines i experiència demostrada en el camp professional i de la docència.


Les classes són 100% pràctiques. Es pretén que l'alumne adquirisca les destreses i habilitats necessàries per a fer treballs específics de l'àrea que estudia en aquest curs, amb els temps i mitjans que es requereixen per a la seua execució en la indústria.

Curs *bonificable per *FUNDAE.

PROGRAMA: https://flipflopcollege.com/wp-content/uploads/2019/11/programa-fashion-management.pdf

*INFORMATE:  hola@flipflopcollege.com

 

 

FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN E INFORMACIÓN PARA ESTE CURSO: