Museu del Calçat Jose María Amat Amer

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA "LA VIDA ROTA"

Després del descans estival, tornem amb energies renovades, set de cultura i noves propostes, com el Cicle de Presentacions Literàries de Tardor 2021 del col·lectiu cultural independent *Farfanías, Taller de Lletres i Música, que torna dimecres que ve 15 de setembre, amb la presència del periodista Miguel Fernández, que en conversa amb Juan Vera presentarà la biografia crítica que ha publicat sobre una dona de personalitat fortament controvertida, Amparo Muñoz, present en la nostra memòria col·lectiva. 

Llums i ombres d'Amparo Muñoz que segur ens farà replantejar-nos algunes opinions.

 

"'La vida trencada' és un llibre absolutament reivindicatiu perquè la vida d'Amparo va ser una contínua reivindicació. Es tracta de mirar amb els ulls de hui, la trajectòria de les dones a Espanya en els últims 50 anys, tracte d'oferir una reflexió del que ha sigut la lluita de la dona per la igualtat i per la llibertat".

Miguel Fernández

 

"Amb el destape ens vam creure lliures, però passem d'una presó a una altra, de la d'una llar llustrosa a la d'un cos perfecte, i tot per al plaer d'aquests. Amparo Muñoz va pagar el preu més alt per això."

Carme *Chaparro

 

Dimecres 15 de setembre a les 20.30 h en Sala "*Zapatos amb Història" de Museu del Calçat.

L'autor signarà exemplars de l'obra en finalitzar la presentació.

 

Article revista VANITATIS

Comença a llegir 'La vida trencada'