Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

Visites guiades teatralitzades per al col·lectiu d'informadors dels llocs d'informació a la Joventut de la Comunitat Valenciana.

Veure esdeveniment complet

Després d'anys d'espera, tornem a convocar el nostre Concurs de Fotografia CalzArte en col·laboració amb l'Associació Fotogràfica Elda (AFE).

Comparteix les nostres Bases i presenta la teua Fotografia. 

Veure esdeveniment complet

Dissabte 30 de setembre a les 18.00 h inaugurem l'exposició "Dones".

Dues fantàstiques artistes, que representen cadascuna amb el seu estil, el poder de la Dona representat amb diferents tècniques i sentiments. No te la pots perdre!

Del 30 de setembre al 27 d'octubre en l'hall del Museu del Calçat.

Veure esdeveniment complet

El pròxim 25 d'octubre a les 20:00h celebrem un any més la festivitat dels patrons dels sabaters al costat dels Veterans i la Majordomia de San Crispín i San Crispiniano d'Elda, amb un acte entranyable en el qual Museu del Calçat donarà a la Majordomia i als Veterans de San Crispín i Crispiniano les eines de sabater de cadira per a la imatge: martell sabater, sacador de forma, alena, ferros de lujar...

Veuen a celebrar-ho amb nosaltres a les 20h en el Museu del Calçat amb una tradicional mistela en este dia.

Veure esdeveniment complet

No volem que et quedes sense conéixer el teu Museu del Calçat amb Cenicielda, la visita guiada teatralitzada gratuïta a Museu del Calçat realitzada per la companyia de teatre Ací t'enxampe, Ací teatre, DUPLIQUEM PASSADA EL DIUMENGE 22 D'OCTUBRE!

Cenicielda continua representant-se amb plens absoluts, és una comèdia tan divertida, dinàmica i educativa que els nostres visitants ixen encantats i repeteixen.

Veure esdeveniment complet

La 50a edició de FUTURMODA s'inaugura este dimecres amb la presència de 260 signatures i una gran oferta expositiva

Futurmoda, la fira dels components per al calçat arranca este dimecres la seua 50a edició en Firalacant. i Museu del Calçat serà present acompanyant a la Indústria amb una Exposició de Fotografies guanyadores d'edicions anteriors del Concurs de Fotografia Calçar-te.

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5