Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

Papà Noel juntament amb els xiquets participants en el Concurs de Dibuix, han sigut els protagonistes del nostre lliurament de premis del concurs de dibuix "Nadal entre Sabates III".

 

Veure esdeveniment complet

S'acosta el Nadal, comença el període de preparació d'estes Festes tan entranyables, i Museu del Calçat torna a convocar el nostre concurs de postals Nadalenques, Participa!

Veure esdeveniment complet

Enllaç al programa Tresors amb Història dedicat a Elda, gravat en Museu del Calçat "José María *Amat Amer".

Veure esdeveniment complet

Creixem en Fons plens de Melodia gràcies a la donació de les sabates del director d'orquestra simfònica del ADDA d'Alacant.

Veure esdeveniment complet

CENICIELDA, la visita guiada teatralitzada gratuïta a Museu del Calçat realitzarà dos passes el dissabte 18 de novembre a la vesprada. *Cenicielda continua representant-se amb plens absoluts, és una comèdia tan divertida, dinàmica i educativa que els nostres visitants ixen encantats i repeteixen.

Una forma divertida de conéixer EL TEU MUSEU, anècdotes, història, comèdia, sabates, indústria, cultura, disseny, maquinària...

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5