Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

Un any més Museu del Calçat i Junta Central de Moros i Cristians d'Elda col·laboren per a engrandir el calçat com a exponent d'una indústria.

Fins a febrer 2025 les sabates exposades en les vitrines de Calçat Fester seran els dels Capitans i Bandereres, tant adults com infantils, de les passades festes 2023, representant així no sols als seus Comparses, a la Festa, i a la Indústria del Calçat.

Divendres 23 de febrer a les 20.00 h.

Veure esdeveniment complet

Exposició de pintura d'artistes italians comissariada per Enzo Trepiccione fins al 31 de gener 2024.

Veure esdeveniment complet

Desembre i Nadal li ho dediquem a una artista molt especial, Carmen Castaño, tota una vida dedicada a la pintura, amb un estil molt especial, i una evolució que podem descobrir a la sala d'exposicions temporals fins al 7 de gener.

Inauguració dissabte 2 de desembre.

Veure esdeveniment complet

El Museu del Calçat "José María Amat Amer" renova el certificat de la Marca 'Q', distintiu de qualitat del sector turístic espanyol, que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), ja obtingut en 2020.

Veure esdeveniment complet


Acte de lliurament de joguets i calçat solidari als xiquets de Emaus Elda, i les seues famílies.

Dijous 28 desembre 2023 a les 11h.

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5