Museu del Calçat Jose María Amat Amer

DONACION SABATILLES CAROLINA MARIN, ALMUDENA CID I ALEX CORRETJA

No ens cansem de dir “Elda és Esport i Calçat”, i aqueix calçat esportiu és present en el nostre Museu, igual que el Museu acompanya a les jugadores d'handbol de l'Elda Prestigi.

En aquesta ocasió, la nostra col·lecció “Calçat amb Història”, creix amb les sabatilles d'esportistes que han destacat obertament en les seues disciplines.

 

Una vegada més, Vicen Muñoz ha fet una gran faena de gestió per a aconseguir portar al nostre Museu les sabatilles de grans esportistes que suposen un gran exemple de superació per als nostres joves:

- Carolina Marín, en Badminton ha sigut campiona olímpica a Rio de Janeiro, ha guanyat múltiples campionats mundials, número u de la classificació BWF, i ha sigut condecorada amb medalles d'or i bronze al mèrit esportiu.

 

-Almudena Cid, en Gimnàstica Rítmica ha competit en quatre finals olímpiques amb magnífics resultats, alhora que ha conquistat l'or en campionats nacionals i internacionals. També guardonada amb l'or al Mèrit Esportiu.

 

- Àlex Corretja, en tennis, ha participat i bestiar nombrosos tornejos de l'ATP com la Copa Davis o Roland Garrós, i va ser medalla de bronze en dobles en Sidney 2000.

 

 

Tres grans de l'esport guanyen un merescut espai en el nostre palmarés de talent de la col·lecció “Sabata amb Història”.