Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

El reconegut magazine de tendències, Flaix Moda d'RTVE, realitza un recorregut per les instal·lacions del Museu del Calçat José María Amat Amer.

VÍDEO FLAIX MODA

Veure esdeveniment complet

Museu del Calçat "José María *Amat Amer" aposta per la millora contínua i la qualitat del servei que presta als seus visitants.

Veure esdeveniment complet

Exposició de pintura, comissariada per *Enzo *Trepiccione, que conjumina artistes espanyols i italians, basada en les fonts de la nostra cultura mediterrània, dels nostres déus i de la seua mitologia.

Fins a 31 d'octubre 2021, en Hall de Museu del Calçat.

Inauguració 8 octubre 2021.

Veure esdeveniment complet

Cada Forma conta una Història.

Homenatge a la Indústria del Calçat a través de la intervenció artística en una Forma, promoguda per Cadmi amb un gran èxit en el col·lectiu d'artistes, amb la presentació de prop de 70 formes.

Fins a 31 octubre en Museu del Calçat.

 

Video

Veure esdeveniment complet

El Departament de Pell d'I.E.S. La Torreta, i *IDELSA, llancen una Nova edició del Concurs *Inernacional de Joves Dissenyadors de Calçat, Llapis d'Or 2021.

El termini de presentació de sol·licituds es tanca el 31 de desembre 2021.

BASES

Veure esdeveniment complet

Torna *Farfanias Taller de Lletres i Música amb noves presentacions literàries.

"La vida trencada" de Miguel Fernández.

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5