Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

20 fotoperiodistes i 41 dones de la província protagonitzen aquesta mostra, que s'inaugura en Museu del Calçat, el dijous 7 a les 19.30 h.

Veure esdeveniment complet

Tornen els Minicuadros Hosts del Cadi! Edició 41º.

Veure esdeveniment complet

El mes de juny ens acosta a l'estiu, i nosaltres canviem el nostre registre cap al Mediterrani, amb una exposició Expressionista, del pintor italià Antonio Ciraci, els principals protagonistes del qual són els animals marins.

Inauguració dijous 9 de juny a les 20.00 h.

Veure esdeveniment complet

La Comissió Especial de les Corts Valencianes per a la millora de la competitivitat del sector calceu té l'objectiu de realitzar una reflexió conjunta i compartida amb treballadors i experts, amb la finalitat de buscar solucions per a un sector líder en producció i exportació a la Comunitat Valenciana.

Amb la reunió a Elda, les Corts Valencianes descentralitzen la seua activitat per a acostar-la més als ciutadans.

Veure esdeveniment complet

LAURA SÁNCHEZ JA ÉS OFICIALMENT DONA “MILLOR CALÇADA D'ESPANYA”

Veure esdeveniment complet

Arriba la primavera i les celebracions, la Banda Santa Cecilia commemora el seu 200 aniversari amb una completa exposició.

 

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5