Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

El Nadal són dates, en les quals molts disposen de més temps lliure, temps d'oportunitats, i atés que aquestes són Nadal diferent, et proposem plans alternatius d'oci com, fer de turista en la nostra pròpia ciutat, passejar pel carrer mirant cap amunt, i descobrir llocs meravellosos que són ací, i deixem per a un altre dia. Et proposem una immersió en la Història, Cultura, Indústria, Moda, Disseny… del CALÇAT, mantenim i ampliem el nostre horari perquè pugues organitzar el teu temps lliure, i visitar-nos.

Veure esdeveniment complet

Acte d'Intercanvi de Donacions recíproques entre l'Associació Benèfica La Gota de Llet Bilbao, i el Museu del Calçat d'Elda,  dimarts  29 de desembre a les 11.30 h. en Museu.

Veure esdeveniment complet

L'exposició “*Zapateando”, que recull els parells dels balladors espanyols més internacionals, podrà visitar-se des del 5 de desembre en el Museu del Torró i romandrà en les seues instal·lacions durant un any complet.

 

Veure esdeveniment complet

L'exposició que es presenta a Elda, en el Museu del Calçat, reuneix *artístas ineludiblement lligats a l'experiència mediterrània. Cadascun d'ells la interpreta segons les seues pròpies inclinacions remarcant algun aspecte lligat a la Mar més fascinant que existeix, i plasma els seus moviments, els seus símbols, els seus sons, *haciendolo esdevindre poesia, cants de sirenes temptadores.

Des de 20 d'octubre fins al 29 de novembre 2020.

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5