Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

El reconegut magazine de tendències, Flaix Moda d'RTVE, realitza un recorregut per les instal·lacions del Museu del Calçat José María Amat Amer.

VÍDEO FLAIX MODA

Veure esdeveniment complet

Museu del Calçat "José María *Amat Amer" aposta per la millora contínua i la qualitat del servei que presta als seus visitants.

Veure esdeveniment complet

Durant tot el mes d'agost plantegem una exposició a la llima d'artistes entre Francisca Serrano//Francisco Serrano, Mare//fill, Escultura//Pintura, on el Surrealisme i la Figuració prevalen amb passió per l'Art.

Veure esdeveniment complet

L'exposició “75 aniversari de la Plaça de Bous d'Elda” recull una àmplia mostra fotogràfica de la història del cus *eldense, un aperitiu de l'àmplia informació gràfica que es recull en el llibre del mateix nom que publicarà Vall d'Elda amb el patrocini de l'Ajuntament d'Elda per a commemorar aquesta efemèride l'any en el qual s'ha anunciat la recuperació de l'emblemàtica Plaza. Aquesta exposició obri les seues portes en el Museu del Calçat dimecres que ve 7 de juliol, a les 20.30 hores, coincidint amb el dia de Sant Fermín i es podrà visitar fins al 31 de juliol.

 

Veure esdeveniment complet

Eres un apassionat del calçat, i t'agradaria crear la teua pròpia marca?
*Indiproc ha dissenyat una jornada informativa per a *tí el pròxim 22 de juliol, amb un ampli programa d'activitats en el qual podràs visitar Museu del Calçat.
informació: 698905673

Veure esdeveniment complet

Segur que ni t'imagines que pots pintar amb Fum! El 16 de juliol a les *20h, clausurem l'exposició de pintures realitzades amb Fum, per Xesco Máñez d'una manera molt especial, pintant amb fum! 
et quedaràs amb el dubte?

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5