Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

Dins de l'extens programa d'activitats “Novelda Modernista” s'inclou una exposició de Sabates del Museu del Calçat, de l'època compresa entre 1890 i 1930.

Des de 22 d'octubre 2021 a 15 gener 2022, en el Centre Cultural Gómez-Tortosa de Novelda, s'exposen 50 sabates pertanyents a la col·lecció de Museu del Calçat d'Elda.

Veure esdeveniment complet

Ja a la venda en recepció de Museu del Calçat al preu de 15 €.

Veure esdeveniment complet

Magnífica exposició de “enginyeria artesanal i/o artística”, un treball net, polit, metòdic, de temàtica diversa, acaronant la distribució i combinació del color en jugar amb la irisada superfície en la qual descansa la llum com una bèstia sagrada que dorm.

Exposició en Museu del Calçat fins a 7 de gener 2022

Veure esdeveniment complet

El reconegut magazine de tendències, Flaix Moda d'RTVE, realitza un recorregut per les instal·lacions del Museu del Calçat José María Amat Amer.

VÍDEO FLAIX MODA

Veure esdeveniment complet

Museu del Calçat "José María *Amat Amer" aposta per la millora contínua i la qualitat del servei que presta als seus visitants.

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5