Museu del Calçat Jose María Amat Amer

No te'ls perdes

ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS

Mantente informat i al dia dels esdeveniments que desenvolupem directa o indirectament en el Museu del Calçat. Millor Calçada, Congrés de Calçat, Visites de col·legi, lliurament de premis, exposicions... qualsevol tipus d'esdeveniment en la Indústria del Calçat, i la seua informació podràs trobar-lo en aquesta secció. 

Descobreix com dirigir totes les accions de la seua empresa cap a l'èxit de la seua marca.

L'11 març Andrés Orts ens va oferir un *webinar introductori a aquest, en el següent enllaç pot accedir a la sessió gravada VÍDEO WEBINAR

Veure esdeveniment complet

Dilluns que ve 8 de març a les 19:*30h en la Sala d'actes de l'edifici Museu del Calçat, recordarem el rostre en directe de LOLITA MIRALLES a través de la pintura d'Ana Ortín i una conferència de l'arqueòloga Loli Soler García.

Veure esdeveniment complet

El reconegut magazine de tendències, Flaix Moda d'RTVE, realitza un recorregut per les instal·lacions del Museu del Calçat José María Amat Amer.

VÍDEO FLAIX MODA

Veure esdeveniment complet

Acte d'Intercanvi de Donacions recíproques entre l'Associació Benèfica La Gota de Llet Bilbao, i el Museu del Calçat d'Elda,  dimarts  29 de desembre a les 11.30 h. en Museu.

Veure esdeveniment complet
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5