Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Ultimes notícies

BLOG DEL MUSEU

LLIBRE

LLIBRE "TECNOLOGIA DEL CALÇAT" JOSÉ MARÍA AMAT AMER

31 2023

La nova edició del llibre de Tecnologia del Calçat, de José María Amat Amer, es va publicar a l'octubre de 2023. És la setena edició d'este llibre clàssic, que s'ha convertit en la referència obligada per a estudiants, professionals i aficionats al calçat. 
S'obri en una finestra nova
www.museocalzado.com
Coberta de la setena edició del llibre de Tecnologia del Calçat

La nova edició compta amb més de 700 pàgines, la qual cosa la converteix en la més completa de totes. Inclou nous capítols sobre temes com la robòtica en la fabricació de calçat, els materials sostenibles i la innovació en el disseny.

El llibre està estructurat en tres parts:

Part I: Materials i processos
Part II: Components del calçat
Part III: Disseny i fabricació
La primera part del llibre tracta sobre els materials utilitzats en la fabricació de calçat, així com sobre els processos de producció. La segona part del llibre descriu els components del calçat, des de la sola fins a la forma. La tercera part del llibre tracta sobre el disseny i la fabricació del calçat, incloent-hi el procés de desenvolupament d'un nou model.

El llibre està escrit en un llenguatge clar i concís, i està replet d'il·lustracions i fotografies que ajuden a comprendre els conceptes explicats. És una eina indispensable per a qualsevol persona que vulga aprendre sobre la tecnologia del calçat."