Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Ultimes notícies

BLOG DEL MUSEU

FUTURMODA. La fira espanyola dels components tornarà a IFA els dies 20 i 21 d'octubre

FUTURMODA. La fira espanyola dels components tornarà a IFA els dies 20 i 21 d'octubre

07 2021

EL Saló Internacional de la Pell, els Components i la Maquinària per al Calçat i la Marroquineria ja està preparada per a celebrar la seua 46 edició, comptant fins hui amb la participació de 206 expositors del sector a nivell internacional, xifra que podrà veure's incrementada fins a la data de celebració de la fira. 

L'Associació Espanyola d'Empreses de Components per al Calçat (*AEC), organitzadora de la fira, té tot previst perquè l'edició d'octubre siga tot un èxit. 

*FUTURMODA espera rebre un gran nombre de visitants professionals, procedents de tot el sector a nivell internacional, per a això ha obert el sistema de registre de visitants, disponible en la seua pàgina web a través de l'enllaç https://www.futurmoda.es/obten-tu-entrada/ 

Durant els dies 20 i 21 d'octubre *FUTURMODA tornarà a connectar al sector amb la moda, ja que espera rebre una important afluència de públic professional. Així ho manifesten les empreses expositores que han confirmat la seua participació en la fira, procedents d'Espanya, Itàlia Portugal, França, Àustria i Romania, les quals aspiren a obtindre molt bons resultats, atés que el sector comença a reactivar-se a nivell europeu i en el circuit firal es respira ja ambient de fira. 

En aquesta nova edició les empreses expositores presentaran una àmplia oferta de nous productes basats en les noves tendències de moda per a la temporada tardor hivern 2022-2023. A més de formes, plantilles, pisos, soles, prefabricats i talons, adorns i components, pells, teixits i sintètics, tecnologia, arts gràfiques i envasos, matèries primeres, productes químics i materials tècnics, entre molts altres, veurem també una àmplia oferta de productes sostenibles i ecològics. 
En aquesta 46 edició, *FUTURMODA comptarà amb la participació de les empreses de la maquinària que estan exercint un factor clau en el desenvolupament i l'evolució productiva de les empreses industrials. Les noves innovacions disruptives que competeixen amb les tecnologies tradicionals, les quals han irromput amb força en el sector aportant solucions més eficients i sostenibles a la indústria, estan sent definitives perquè el sector es reactive. En aquest sentit, les empreses de maquinària, estan apostant encara més per les inversions en el desenvolupament de solucions i eines tecnològiques més eficients i sostenibles per a ajudar a rellançar el sector, aportant major productivitat i rendibilitat a les empreses industrials. 

També en *FUTURMODA es mostrarà com la indústria ha evolucionat en aquests dos últims anys cap a la digitalització, la personalització i la sostenibilitat, que afecta un nou model productiu generat per la necessitat de competir en un món cada vegada més complex. 

Els visitants trobaran en aquesta edició de *FUTURMODA una fira pensada per a un sector més responsable, que ha d'estar a l'altura de les circumstàncies del món en el qual hui vivim afectat sobretot pel canvi climàtic.
Per això en la fira, es parlarà de reciclatge i sostenibilitat, d'economia circular, de Responsabilitat Social Corporativa i de tendències, solucions i reptes futurs per a afrontar els pròxims canvis als que s'enfronta la indústria. 

Les tendències de moda que les empreses presentaran en la fira, plasmaran en els materials exposats, els estils, els dissenys, les formes, els colors i les textures que marcaran la temporada tardor hivern 2022 – 2023. Les influències per a aquesta nova temporada estaran basades en la naturalesa, l'artesania, el reciclatge, la reutilització, la digitalització i el luxe industrial, que donaran origen a la creació dels nous conceptes que aplicaran els fabricants del calçat i la marroquineria, així com les grans marques del món de la moda.
 

Per a més informació contactar amb *AEC telefonant al 965.460.158. 
info@futurmoda.es