Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Ultimes notícies

BLOG DEL MUSEU

EL TEU MUSEU DEL CALÇAT TAMBÉ DISSABTES I DIUMENGES A partir de 7 NOVEMBRE 2020

EL TEU MUSEU DEL CALÇAT TAMBÉ DISSABTES I DIUMENGES A partir de 7 NOVEMBRE 2020

12 2020

Com a resposta als suggeriments dels nostres visitants, i amb la finalitat de facilitar la visita al museu en els moments de descans, a partir de 7 de novembre de 2020 ampliem el nostre horari als dissabtes de 17 h a 20 h. i els diumenges de 10 h a 14 h.

Aprofitem la conjuntura per a intentar combinar aquesta obertura amb el compliment d'una fi social, com és la integració laboral de persones amb discapacitat, gràcies a *AMFI, Associació per a la Integració Sociolaboral de Persones amb Discapacitat Física i Sensorial, aquest projecte veurà la llum.

És clar que aquest virus ha vingut per a quedar-se, amb el que hem d'aprendre a viure amb ell, a protegir-nos i protegir als altres. Si la situació general de la pandèmia ho permet, no hem de paralitzar la nostra vida, hi ha activitats que podem realitzar amb seguretat, com és visitar un museu respectant totes les mesures de seguretat anti-contagi.

El nostre objectiu és oferir alternatives d'oci i cultura, no sols a turistes, també als ciutadans de la província, consolidant-nos com a oferta d'interior, sobretot dins del pla *Made *in *Costablanca, que regula el turisme industrial a la província.

Per a l'obertura habitual, realitzem un pla de contingència anti *COVID, on definim els protocols necessaris perquè la visita al museu es realitze amb seguretat: ús de màscares, *hidro-gel, desinfeccions anti-*covid periòdiques de sales, aforaments reduïts, visita reservada, etc.


T'esperem, reserva la teua visita en :  https://www.museocalzado.com/es/planea-tu-visita/

 

Coneix a *AMFI :   http://www.amfi.es/