Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Ultimes notícies

BLOG DEL MUSEU

CONCESSIÓ SUBVENCIÓ DE *EXCMA DIPUTACIÓ D'ALACANT PER A la REALITZACIÓ ACTES CULTURALS 2023

CONCESSIÓ SUBVENCIÓ DE *EXCMA DIPUTACIÓ D'ALACANT PER A la REALITZACIÓ ACTES CULTURALS 2023

29 2023

L'àrea de Cultura de la Diputació d'Alacant ens IMPULSA en el nostre objectiu de promoure i crear Cultura Industrial sobre Calçat, gràcies a la concessió d'una ajuda a través del programa de Subvencions a Fundacions i altres Entitats sense ànim de lucre de la província d'Alacant per a Activitats Culturals 2023, publicades en el BOP 160 de 21 d'agost de 2023.

El Concurs de Fotografia Calçar-te, que el pròxim 3 de setembre tanca el termini d'admissió de fotografies, ha sigut dotat d'una subvenció de 5.000 € dins d'aquest programa.

L'objectiu principal en reprendre el Concurs de Fotografia Calçar-te, Museu del Calçat "José María *Amat Amer", pretén secundar i promocionar la Indústria del Calçat generant Cultura Sabatera a través de la Fotografia, fer volar la creativitat travessant les fronteres de la imaginació amb un toc de passió, fusionant Calçat i Art.

Es pretén obtindre una gran repercussió mediàtica del concurs a través del prestigi de Museu del Calçat, la qual cosa al seu torn incideix directament en la promoció d'aquest, de la Indústria del Calçat i de la ciutat d'Elda, i la província d'Alacant.

Finalment, Diputació d'Alacant, mitjançant el concurs de fotografia, fa costat a divulgar el sector calçat amb una iniciativa cultural atractiva que obri noves vies de promoció per a donar a conéixer la cultura sabatera de la ciutat, utilitzant com a fil conductor la fotografia.