Museu del Calçat Jose María Amat Amer

Ultimes notícies

BLOG DEL MUSEU

Comencen els preparatius de la 50a edició de *FUTURMODA

Comencen els preparatius de la 50a edició de *FUTURMODA

25 2023

La 49a edició de març de *FUTURMODA va atraure a prop de 7.000 visitants. Ja està obert el termini de comercialització d'aquesta important cita per al sector dels components per al calçat i la marroquineria, que se celebrarà els dies 18 i 19 d'octubre en IFA.

Comença la comercialització de l'edició 50a de *FUTURMODA, la fira dels components per al calçat i la marroquineria. Aquest esperat esdeveniment es durà a terme els dies 18 i 19 d'octubre en IFA (Institució Firal Alacantina), a Alacant, Espanya.

*FUTURMODA és una fira de caràcter internacional, i una de les tres més importants d'Europa. En aquesta fira es donen cita més de 300 empreses de diferents subsectors com són:

● Adobats i pells (40%)

● Components per al calçat com a soles, formes, plantilles (18%)

● Tèxtils i sintètics (15%)

● Adorns i complements com a fils, trenats, sivelles (16%)

● Productes químics i matèries primeres (5%)

● Servei de disseny gràfic, així com motles i encunys (3%)

● Empreses tecnologies, mitjans de comunicació i institucions.( 3%)

En aquesta pròxima edició les empreses expositores mostraran últimes tendències i novetats per a la temporada de TARDOR-HIVERN 2024- 2025, així com els components i materials ecològics, que tornaran a presentar-se en l'àrea del *FUTURMODA GREEN *PLANET.

L'organització firal ha posat en marxa tots els seus actius per a celebrar una cita molt especial, que aquesta ocasió torna a celebrar-se sense tant d'avançament de dates, ateses les necessitats dels expositors i amb l'objectiu que tant expositors com visitants tinguen l'oportunitat d'aconseguir els seus objectius i optimitzar les seues estratègies de negoci.

Aquesta edició serà molt significativa ja que *FUTURMODA compleix 25 anys i 50 edicions i és un bon moment per a tirar la vista arrere i veure tot el camí recorregut, així com donar les gràcies a l'esforç, treball i dedicació de totes les empreses que secunden aquesta fira edició rere edició.

Amb més de 300 expositors de països com Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, la Xina i Bangladesh, *FUTURMODA promet ser una oportunitat única per a descobrir les últimes tendències i novetats en els components per al calçat i la maquinària. Els visitants podran explorar una àmplia gamma de productes, des de soles i adorns fins a materials i tecnologies innovadores per a la fabricació de calçat.

L'espai dedicat als components i materials ecològics ha experimentat un constant creixement en els últims anys. En aquest sentit, *FUTURMODA Green *Planet juga un paper fonamental en resposta a la creixent demanda dels consumidors per productes responsables i sostenibles. En un moment en el qual la consciència ambiental està en alça, *FUTURMODA continuarà posicionant-se com un referent en el sector, en oferir opcions més sostenibles i compromeses amb la cura del medi ambient.

La passada edició de març de *FUTURMODA va atraure a prop de 7.000 visitants i en aquesta pròxima edició s'espera superar aqueixa xifra, amb la presència de visitants internacionals i professionals del sector del calçat i els components. L'objectiu és poder oferir una experiència enriquidora i productiva per a tots els assistents.

A més, en aquesta 50a edició hi haurà algunes novetats interessants, com a activitats especials, presentacions de productes i oportunitats de *networking per a fomentar la col·laboració i la innovació en la indústria dels components per al calçat.

Amb l'objectiu que l'organització d'aquesta pròxima edició siga un èxit, des de l'Associació Espanyola d'Empreses de Components per al Calçat (*AEC) entitat organitzadora de l'esdeveniment, treballaran intensament en l'organització i comercialització de la pròxima edició de la data de renovació de la qual i contractació d'estands per als expositors amb antiguitat finalitzarà el 16 de juny.

Per a més informació sobre la fira i com participar com a expositor o visitant, es pot visitar la pàgina web de *Futurmoda.

Més informació sobre *FUTURMODA en: Web: www.futurmoda.es E-mail: info@futurmoda.es

Facebook: https://www.facebook.com/futurmoda/?ref=hl

*Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10963888/admin/ Instagram: https://www.instagram.com/futurmoda/

*Info i contacte: Daniel Gonzálvez - *Agencia El teu Comercial Digital 637 085 328